Inzamelingsactie D.E.-waardepunten groot succes!

De inzamelingsactie van de DE-waardpunten, georganiseerd en uitgevoerd door de Lionsclub Oost Achterhoek en de Voedselbank Oost Achterhoek is een groot succes gebleken! In de maand december werden er inzamelboxen geplaatst bij de supermarkten in de Oost Achterhoek, waar een ieder zijn verzamelde DE punten in kon leveren.  We hebben maar liefst 760.000 waardepunten ontvangen! Dat betekende 1520!!!! pakken koffie, die Douwe Egberts nog eens aanvult met 228 pakken. De koffie wordt wekelijks uitgegeven in de voedselpakketten! Namens onszelf en onze voedselbankklanten bedanken wij alle donateurs voor hun gulle gift!    Ook de supermarkten die een verzamel box geplaatst hebben, willen we via deze weg weer hartelijk bedanken en tot volgend jaar!!!